Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Noi oferim solutia garantata .

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Membrana hidroizolanta Scudoflex/ Ecogum 20kg/bid

0 stars: 0.00 din 0 pareri

390 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Scudoflex/Ecogum este un produs elastomeric special pe baza de copolimeri acrilici modificati, cu protective UV, realizat in dispersie de apa, care permite realizarea unui invelis impermeabil fara folosirea altor solutii de continuitate.

Atentia cu care au fost selectionati elastomerii folositi in formula produsului garanteaza o rezistenta foarte buna la agentii atmosferici, la razele ultraviolete si la atmosfera industriala.

Continutul mare de substante solide in produsul Scudoflex/ Ecogum permite realizarea unor grosimi mari prin aplicarea unui numar mic de straturi.

Produsul Scudoflex/Ecogum odata uscat se transforma intr-un invelis elastic cu o impermeabilitate absoluta, adaptabil la orice forma de suport si care prezinta un efect estetic excelent datorita gamei de culori disponibile.

Elasticitatea produsului Scudoflex/Ecogum ii permite sa suporte fara a se fisura miscari normale de dilatare ale stratului suport.

Pentru imbunatatirea caracteristicilor mecanice ale invelisului impermeabil se recomanda utilizarea intre un strat si altul de Scudoflex/ Ecogum a unei armaturi din tesut sau ne-tesut de poliester de 50 g/mp.

Caracteristicile produsului Scudoflex/ Ecogum permit aplicarea acestuia pe suporturi diverse: beton, azbociment, invelisuri bituminoase, lemn, polistiren, etc.

Este total nerecomandat folosirea produsului Scudoflex/Ecogum pe suporti ce contin ghips sau var.

Este foarte important ca suprafetele pe care se aplica Scudoflex/Ecogum sa aiba o inclinare mai mare de 2%.

Aplicarea produsului Scudoflex/Ecogum este destul de simpla si economica si se poate face cu ajutorul pensulei, rolei sau prin pulverizare normala.

Scudoflex/Ecogum fiind un produs in dispersie de apa este ecologic si in consecinta nedaunator pentru persoana care il foloseste.

Scudoflex/Ecogum    de obicei nu necesita diluare, exceptie facand cazurile cand se aplica in zile calduroase sau cu vant precum si la aplicarea prin pulverizare, dilutia cu apa fiind de 10 % din greutate.

Consumul mediu pentru doua straturi este de 1,5 - 2 Kg/mp.

Produsul Scudoflex/Ecogum nu rezista la ger si odata inghetat nu mai este recuperabil.

Curatirea uneltelor se poate face cu apa cand produsul nu este inca uscat, dar oricum este mai bine sa fie curatate cu solventi obisnuiti (toluen, xilol, trielina, rasini minerale).

Nu aplicati Scudoflex/Ecogum in conditii atmosferice nefavorabile intrucat stratul inca umed poate fi spalat de apa ploii sau deteriorat de ger.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura