Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Noi oferim solutia garantata .

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Membrana bituminoasa italiana Membrane Sigmaplast P Mineral

0 stars: 0.00 din 0 pareri

23 lei Lei
Brand
4,5 kg/m2
Out Of stock
Descriere
Sunt membrane impermeabilizante plastomerice profesionale de inalta calitate, obtinute printr-un proces industrial de impregnare a unei armaturi de poliester stabilizat intr-o masa impermeabilizanta pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri plastomerici poliolefinici.

Sigmaplast P Mineral este o membrana autoprotejata care are suprafata superioara protejata cu un strat de ardezie de culoare gri    iar fata inferioara este protejata de un film termofuzibil antiaderent.

Membrana rezultata in urma procesului continuu de turnare-presare-calibrare la cald, are o inalta stabilitate dimensionala si prezenta o suprafata regulata.

Sigmaplast P Mineral este o membrana autoprotejata de tip universal.

Sigmaplast P Mineral este o membrana produsa prin combinarea unei mase bituminoase impermeabilizante cu o armatura    de tesut/netesut din poliester stabilizat dimensional.

Este compatibila cu acoperiri bituminoase de tip plasto sau    elastomeric.

Prezinta un cadru de caracteristici generale ridicate care ii permit aplicarea cu usurinta ca strat final in    orice tip de sisteme impermeabilizante mono sau multistrat chiar si pe structuri care sunt supuse la deformatii elastice.

Punerea in opera a materialelor Italiana Membrane se face intotdeauna respectand normele generale de punere in opera din documentatia tehnica Italiana Membrane

Protectie: ardezie gri
Ambalaj: 10 mp/sul
Greutate: 45 kg/sul
Trimite mesaj
Din Gura in Gura