Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Noi oferim solutia garantata .

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Membrana italiana Membrane Scudotene P Plus 2mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Brand
2mm
Out Of stock
Descriere
Este o membrana impermeabilizanta elastomerica autoadeziva obtinuta printr-un proces industrial de impregnare a unei armaturi cu o masa impermeabilizanta pe baza de bitum distilat, modificat cu elastomeri termoplastici (SBS, SIS) si alti polimeri particulari care ii confera adezivitate.

Suprafata inferioara este protejata cu un film poliolefinic siliconat detasabil iar suprafata exterioara este acoperita cu un strat tesut-nontesut din polipropilena. Varianta Scudotene Plus P Mineral este protejata cu ardezie in diverse culori pentru a se putea utiliza ca strat hidroizolat protector in contact cu UV.

Este prevazuta cu o banda laterala de suprapunere de 10 cm protejata cu un film
antiadeziv.

Prezentare: - grosime: 2 mm.

Combinatia dintre o masa impermeabilizanta cu un comportament elastic pana la o deformatie de 100% si o armatura non-tesuta din poliester intarita cu fire din fibra de sticla a permis realizarea unei membrane elastomerice cu inalte caracteristici mecanice, buna stabilitate dimensionala, optima flexibilitate la rece, aplicabila fara a utiliza flacara.

Datorita acestor proprietati Scudotene P Plus este ideal pentru a fi utilizat in cazuri particulare (paneluri termoizolante, lemn, etc.) in care datorita conditiilor specifice este interzisa utilizarea flacarii.

In sistemele impermeabilizante in dublu strat, Scudotene P Plus de 2mm trebuie montat ca prim strat in aderenta completa.

Stratul doi trebuie aplicat intotdeauna in aderenta totala.

Particularitatile produsului impun ca aplicarea lui sa se faca la temperaturi ≥ 10 C cu umiditate relativa < 60% cand suprafetele sunt bine uscate, curate, lise si continue.

Pentru suprafetele inclinate este indicat a se face fixarea mecanica.

Depozitarea trebuie facuta in spatii acoperite la temperaturi < 30 C protejate de razele solare pentru o perioada pe cat posibil nu mai mare de 6 luni.

Ambalaj: 15 mp/sul

Greutate: aprox.35 kg/sul
Trimite mesaj
Din Gura in Gura